Pravna Napomena - Proslavimo Blagdan u miru | Fundación Infinito

U skladu s obvezom informiranja sadržanom u članku 10. Zakona 34/2002 od 11. srpnja, Usluge informacijskog društva i elektroničke trgovine (LSSICE), vlasnik web stranice, obavještava vas o sljedećem:

Naziv tvrtke: FUNDACION INFINITO

NIF: G98499734

Adresa: Calle Marines, 14 Pta 5, 46183 - La Eliana, Valencia, Španjolska

Uz zakonski ograničena ograničenja, FUNDACIÓN INFINITO ne preuzima nikakvu odgovornost koja proizlazi iz nedostatka istinitosti, cjelovitosti, ažuriranja i preciznosti podataka ili informacija sadržanih na njegovim web stranicama.

Sadržaj i informacije ne obvezuju FUNDACIÓN INFINITO niti predstavljaju mišljenja, savjete ili pravne savjete bilo koje vrste, jer su to samo usluge koje se nude u informativne i informativne svrhe. Internetske stranice FUNDACIÓN INFINITO mogu sadržavati poveznice na druge stranice trećih strana koje FUNDACIÓN INFINITO ne može kontrolirati. Stoga FUNDACIÓN INFINITO ne može preuzeti odgovornost za sadržaj koji se može pojaviti na stranicama trećih strana.

Tekstovi, slike, zvukovi, animacije, softver i ostatak sadržaja koji se nalaze na ovom web mjestu ekskluzivno su vlasništvo FUNDACIÓN INFINITO ili njegovih davatelja licenci. Bilo koji čin prijenosa, distribucije, dodjele, reprodukcije, pohrana ili potpuna ili djelomična javna komunikacija, mora imati izričitu suglasnost FUNDACIÓN INFINITO.

Isto tako, za pristup nekim uslugama koje FUNDACIÓN INFINITO nudi putem svoje web stranice, morate navesti neke osobne podatke. U skladu s odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja Obavještavamo vas ovih podataka da će popunjavanjem ovih obrazaca vaši osobni podaci biti ugrađeni i obrađeni u datotekama FUNDACIÓN INFINITO kako bi mogli pružati i nuditi naše usluge, kao i informirati vas o poboljšanjima web stranice. Također vas obavještavamo da ćete u bilo kojem trenutku imati mogućnost ostvarivanja prava na pristup, ispravku, otkazivanje, protivljenje, ograničenje i prenosivost svojih osobnih podataka, besplatnom e-poštom na: hola@fundacioninfinito.org ili na adresu : Calle Marines, 14 Pta 5, 46183 La Eliana, Valencia, Španjolska